Voorgerechten
Voorgerechten & soepen
6 oesters natuur22.50
Huisbereide wildpaté19.50
met vijgencompôte en herfstgarnituur
Slaatje met gebakken kalfszwezerik en groene kruiden24.50
Toast met boschampignons en ganzenlever24
Terrine van ganzenlever24
Pata Negra met bruschetta24
Sint Jacobsvruchten23.50
met prei en pernodsaus
Garnaalkroketten met cocktailsaus22
Carpaccio met truffelvinaigrette18.50
Tomatenroomsoep9
Kreeftenroomsoep15
Deze gerechten zijn beschikbaar vanaf vrijdag 18 oktober.
Heeft u een allergie of intolerantie? Laat het ons weten. Wij houden hier graag rekening mee.
❈
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten Vis
Gebakken tarbotine37.50
met aardappelpuree, botersaus en schelpjes
Gebakken tong47.50
met tartaarsaus
Paling in het groen37.50
Hoofdgerechten vlees
Ossenhaas36
met peper- of champignonroomsaus
Fazant met dragonroomsaus37
met witlof, appeltje met veenbessen en amandelkroketjes
Polderhaas37
in marinadesaus, spruiten, appeltje met veenbessen en amandelkroketjes
Hazenrug ‘grand veneur’41
met knolselderpuree, stoofpeertje en boschampignons
Twee bereidingen van ree39
met rozemarijnjus en aardappelgratin
Voor de kleintjes
Tomatenroomsoepje7.50
Kaaskroketten15
Garnalenkroket17
met frietjes en mayonaise
Stukje vis22.50
met friet en appelmoes
Kinderbiefstukje22.50
met friet en appelmoes
Deze gerechten zijn beschikbaar vanaf vrijdag 18 oktober.
Heeft u een allergie of intolerantie? Laat het ons weten. Wij houden hier graag rekening mee.
❈
Desserts & Koffie
Desserts & Koffie
Dame blanche10
IJs met advocaat10
Coupe colonel11
citroensorbet met vodka
Chocolademoelleux11
met ijs en vanillesaus
Crumble met peer en pecannoten11
ijs van vijgenblad
Kaasbordje14.50
Irish, French, Italian of Hasseltse coffee11
Koffie, thee of espresso klein4.50
Espresso dubbel, cappuccino, koffie verkeerd of latte macchiato5
❈