Voorgerechten
Voorgerechten & soepen
6 Zeeuwse oesters24
Garnalenkroketten22
Rundscarpaccio met truffelvinaigrette20
Sint Jacobsvruchten met aardpeer, girolles en wintertruffel26
Huisbereide wildpaté met vijgencompôte18.50
Slaatje met kalfszwezerik en groene kruidenvinaigrette26
Briochetoast met bospaddenstoelen en krokante Ardennerham23
Tomatenroomsoep10
Heeft u een allergie of intolerantie? Laat het ons weten. Wij houden hier graag rekening mee.
❈
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten Vis
Gebakken zeetong48.50
met tartaar en frietjes
Gamba’s34.50
met curryroomsaus en frietjes
Kabeljauwhaas39.50
met graantjesmosterdsaus en aardappelmousseline
Hoofdgerechten vlees
Filet pur39.50
met peper- of champignonroomsaus, frietjes en sla
Fazant met ‘Fine Champagne’39.50
Polderhaas in de marinadesaus39.50
Hazenrug ‘grand veneur’42.50
2 bereidingen van wild hertenkalf39.50
Stoofpotje van wild hertenkalf34.50
Voor de kleintjes
Tomatenroomsoep8
Kaaskroketten15
Stukje vis24
met frietjes en appelmoes
Kinderbiefstukje24
met frietjes en appelmoes
Alle wild-hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend wildgarnituur en aardappelkroketjes.
Heeft u een allergie of intolerantie? Laat het ons weten. Wij houden hier graag rekening mee.
❈
Desserts & Koffie
Desserts & Koffie
Chocolademoelleux12
met ijs en vanillesaus
Gepocheerde peer met kaneelroomijs en baba au rhum13
Dame blanche11
IJs met advocaat11
Coupe colonel12
citroensorbet met vodka
Kaasbordje16
Irish, French of Italian coffee12
Koffie, thee of espresso4.50
Latte macchiato5.50
Koffie verkeerd, dubbele espresso of cappuccino5
❈