Voorgerechten
Voorgerechten & soepen
Halve kreeft ‘belle vue’, met tuinkruiden of ‘armoricaine‘42
Halve kreeft met ‘Doctorsaus‘ (Bernkastler Riesling)46.50
6 zomer-oesters natuur24
Carpaccio van langoustines26
Taartje van garnalen, tomaat en avocado24
Rundscarpaccio met truffelvinaigrette20
Thai beef slaatje met parelcouscous24
Garnaalkroketten22
Kreeftenroomsoep18.50
Slaatje met burrata en Sûreham22
Heeft u een allergie of intolerantie? Laat het ons weten. Wij houden hier graag rekening mee.
❈
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten Vis
Hele kreeft ‘belle vue’, met tuinkruiden of ‘armoricaine‘80
(halve 42)
Hele kreeft met ‘Doctorsaus‘ (Bernkastler Riesling)84.50
(halve 46.50)
Gebakken zeetong48.50
met tartaarsaus
Lotte38
met nage van schaaldieren, courgette en zomergroenten
Hoofdgerechten vlees
Twee bereidingen van lamsvlees39.50
met kruidenkorst, lamsjus en pomme pavé
Filet pur39.50
met bearnaise-, peper- of champignonroomsaus, slaatje en frieten
Voor de kleintjes
Kleine garnalencocktail15
Stukje vis24
met frietjes, appelmoes en mayonaise
Kinderbiefstukje24
met frietjes, appelmoes en mayonaise
Heeft u een allergie of intolerantie? Laat het ons weten. Wij houden hier graag rekening mee.
❈
Desserts & Koffie
Desserts & Koffie
Dessert van mascarpone, framboos en limoen12
Dame blanche11
IJs met advocaat11
IJsgekoelde sabayon met vers fruit en vanille-ijs12
IJs met vers fruit11
Coupe colonel11
citroensorbet met vodka
Kaasbordje16
Irish, French, Italian of Hasseltse coffee11.50
Koffie, thee of espresso klein4.50
Espresso dubbel, cappuccino, koffie verkeerd of latte macchiato5
❈