Restaurant onder de Linden
Skip to content
MENUMENU
  • Home
  • Menukaart
    • Kreeftenmenu
    • Nazomermenu
    • Bouillabaisse
  • A la carte
    • Voorgerechten & soep
    • Hoofdgerechten vis
    • Hoofdgerechten vlees
    • Jonge fijnproevers
    • Desserts en koffie
  • Feesten & Overnachten
  • Impressie
  • Over ons
  • Contact

Hoofdgerechten Vis

Noordzeevis in romige wittewijnsaus32

Gebakken tong met tartaarsaus38.50

Hele kreeft ‘belle vue’54

(halve 28.50)

Kreeft uit de oven met tuinkruiden of ‘armoricaine’55

(halve 32)

Hele kreeft met ‘Doctorsaus'(Bernkastler Riesling)60

(halve 35.50)

❈

Restaurant Onder de Linden

Dorpsplein 12, 4574 RD ZUIDDORPE
T: +31 (0)115-608295
E: onderdelinden@zeelandnet.nl

Keuken open

12.00 - 14.00 uur 18.00 - 21.00 uur

Openingsdagen


Augustus t/m maart: donderdag t/m zondag
Fotografie: Klaske Kuperus Fotografie
© 2018 Restaurant Onder de Linden - Privacy policy
Marketing & Communicatie: Arrangé - Website realisatie: Ultility

Afhalen & bezorgen Bestel uw favoriete gerecht direct hier!

Chantal & team

Bestellen

Dit bericht niet meer zien.