❈
Culinaire verrassingen …
Al sinds de oprichting van ons restaurant in 1958 staat “Onder de Linden” bekend om haar gastvrijheid. U komt ‘thuis’ in de fijne sfeer van het restaurant en kunt volop genieten van onze culinaire verrassingen.
Steeds weer met nieuwe gerechten, passend bij het seizoen. Zo staan we bekend om onze asperge-gerechten, kreeft, bouillabaisse, wild en côte à l’os van het haardvuur. Gasten komen van heinde en verre onze kant op.
Trots zijn we op ons restaurant zoals het door Sjef werd opgebouwd. We blijven voortdoen in zijn geest, met vakmanschap, humor en passie. Ieder seizoen weer.
❈
1958
De oorsprong van restaurant “Onder de Linden” ligt bij Café ’t Gemeentehuis, op nummer 6. Vroeger was dit café én restaurant ineen. De ouders van Sjef waren toen de trotse eigenaren.
1987
Het restaurant krijgt een eigen plaats op nummer 12. Chantal en Sjef de Cock nemen de rol als eigenaren van restaurant “Onder de Linden” met veel passie over.
Nu
Chantal & team “Onder de Linden” bieden nu nog steeds een prachtige kaart aan vele levensgenieters.
Chantal & Team
Wees welkom!
“Ik wil graag dat onze gasten een bezoek aan “Onder de Linden” ervaren als een heerlijk middagje of avondje uit. Wij doen er dan ook alles aan om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Met een glimlach en vriendelijk woord of gebaar en natuurlijk met heerlijke gerechten en wijnen. Trots als we op onze prachtige streek zijn, laten we iedereen graag proeven van de vele verse streekproducten. Het is bijzonder, hoeveel moois er hier groeit en bloeit. Daar kunt u alleen maar enorm van genieten. En dat is wat u bij ons zult doen. Genieten.”