Proef ’t seizoen
Herfst- & Wildmenu
6 oesters natuur
of
Huisbereide wildpaté met vijgencompôte en herfstgarnituur
of
Briochetoast met boschampignons en ganzenlever
of
Slaatje met gebakken kalfszwezerik en groene kruiden (+ €4)
of
Sint Jacobsvruchten met prei en pernodsaus
***
Fazant met dragonroomsaus, witlof, appeltje met veenbessen en amandelkroketjes
of
Hazenrug ‘grand veneur’, knolselderpuree, stoofpeertje en boschampignons (+ €5)
of
Polderhaas in marinadesaus, spruiten, appeltje met veenbessen en amandelkroketjes
of
Twee bereidingen van ree met rozemarijnsaus en aardappelgratin
of
Gebakken tarbotine met aardappelpuree, botersaus en schelpjes
***
Crumble met peer en pecannoten, ijs van vijgenblad
of
Chocolademoelleux met ijs en vanillesaus
of
Kaasbordje (+ €4)
Dit menu is beschikbaar t/m 22 december 2024.
Heeft u een allergie of intolerantie? Laat het ons weten. Wij houden hier graag rekening mee.
❈