Restaurant onder de Linden
Skip to content
MENUMENU
  • Home
  • Menukaart
    • Aspergemenu
  • A la Carte
  • Desserts en koffie
  • Feesten & Overnachten
  • Impressie
  • Over ons
  • Contact

Hoofdgerechten vlees

Côte à l’os van het haardvuur (Hereford Dry Aged) – vanaf 2 personen39.50

met frietjes, champignon-, peper-, of bearnaisesaus en warme groenten

Ossenhaas37.50

met frietjes, sla en saus naar keuze

Ribeye (± 300 gram)39.50

met frietjes, sla en saus naar keuze

Wild damhert39.50

met wintergroenten en bospaddenstoelen

❈

Restaurant Onder de Linden

Dorpsplein 12, 4574 RD ZUIDDORPE
T: +31 (0)115-608295
E: onderdelinden@zeelandnet.nl

Sluitingsdagen

In april, mei en juni gesloten op maandagavond, dinsdag en woensdag.

Maandagavond 21 april en maandagavond 9 juni zijn we wel geopend.

Keuken open

12.00 - 14.00 uur 18.00 - 21.00 uur

Fotografie: Klaske Kuperus Fotografie
© 2018 Restaurant Onder de Linden - Privacy policy
Marketing & Communicatie: Arrangé - Website realisatie: Ultility
